NA PROMOTIVI KUPUJ I GRATIS PUTUJ!
Za 20 kupljenih Promotiva kupona
ostvari GRATIS putovanje,
a za 10 kupljenih ostvari 50% popusta!
PROMOTIVA.HR CIJENI VAŠU VJERNOST!
PROMOTIVA.HR VAM NUDI NEZABORAVNA PUTOVANJA!
Pratite našu široku ponudu usluga!
Uvijek odaberite najbolje iz ponude!

    Uvjeti prodaje


Društvo Kele promovira, organizira i omogućava promotivnu prodaju proizvoda ili usluga u ime i za račun Partnera putem internetske stranice www.promotiva.hr, na način da Partner odobrava promotivni popust na svoje proizvode ili usluge, pod uvjetom da www.promotiva.hr uspije putem javnog poziva u određenom vremenskom razdoblju prikupiti najmanji ugovoreni minimalni broj kupaca za taj proizvod ili uslugu. Društvo Kele nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu proizvoda ili usluge koje promotivno nudi putem svojih stranica, pa stoga ne može biti odgovorna za eventualne pravne i materijalne nedostatke proizvoda ili usluga, ili za bilo kakve druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom korištenja usluga koje nudi.

Partner kao vlasnik proizvoda ili usluge se obvezuje ugovoreni promotivni proizvod ili uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući sve standarde kvalitete i savjesnog poduzetništva. Obveza je društva Kele da po najvišim standardima poslovanja organizira i vodi promotivnu prodaju. Za sve eventualne nedostatke u vezi s isporukom ili manjkavosti proizvoda ili usluga koje Partner pruža odgovoran je isključivo Partner, te je u potpunosti odgovoran za sve eventualne ozljede, bolesti, štete, potraživanja, odgovornosti i troškove korisnika, tj. kupca.

Kupon kao dokaz o kupnji određene usluge ili proizvoda obavezno mora sadržavati ime osobe koja je uslugu ili proizvod kupila ili ime osobe koju ta osoba odredi. Osim imena, svaka potvrda mora sadržavati broj potvrde, jedinstveni ID broj koji služi pri identifikaciji kupnje i ispravnosti potvrde, jasno naznačeni naziv usluge ili proizvoda koji je kupljen, rok iskoristivosti u kojem kupac može konzumirati uslugu ili proizvod po promotivnoj cijeni, kao i po potrebi neke druge podatke kako bi se na što lakši i efikasniji način identificirala kupnja pojedinog kupca.

Od korisnika, ukoliko želi ostvariti kupnju, očekuje se da se registrira na www.promotiva.hr i otvori korisnički račun kako bi kupnja i sve daljnje kupnje bile provedive, a Vi imali jednostavan pristup ispisu Vaših kupona i narudžbi, pregled dosadašnjih kupovina i uređenju svojih postavki. Kupon se odnosi samo i isključivo na uslugu ili proizvod koji prodaje Partner.

Registracijom i narudžbom promotivne ponude suglasni ste da će Vaša kartica biti naplaćena isključivo i samo ukoliko promotivna prodaja bude uspješna, odnosno ako je rezervira minimalni broj kupaca određen za tu ponudu. U slučaju da promotivna prodaja bude neuspješna, Vaša rezervacija/narudžba neće biti naplaćena. Rezervacija i narudžba promotivne ponude zaprimaju se jednokratno na cjelokupan iznos cijene.

Specifični dodatni uvjeti i pravila korištenja Kupona kod trgovaca kao Partnera:

 • Kupon se odnosi samo na proizvod koji prodaje trgovac Partner i ne može se odnositi na troškove poštarine ili manipulativne troškove.
 • Samo se jedan Kupon smije koristiti po narudžbi, osim ako drugačije nije odredio sam Partner.
 • Kreditiranje je u isključivoj nadležnosti Partnera.
 • Ni društvo Kele ni Partner nisu odgovorni za izgubljeni ili ukradeni Kupon.
 • Kupon se ne može kombinirati s drugim poklon-bonovima ili potvrdama trećih osoba/kuponima/promocijama, ne može se reproducirati niti prodavati, osim u slučaju ako je to izričito određeno u pojedinoj promotivnoj ponudi.
 • Svaka uporaba Kupona koja nije u skladu s uvjetima i pravilima korištenja rezultirati će prestankom važenja Kupona.
 • Valjanost Kupona ističe na datum koji je naznačen na njemu i i ne može s produžiti.

Restoran je definiran kao Partner koji kao svoju redovitu poslovnu aktivnost nudi hranu i piće na prodaju, te tu hranu i piće isporučuje kupcima/konzumentima navedenim na Kuponu.
Specifični dodatni uvjeti i pravila korištenja Kupona za konzumaciju hrane i pića u restoranu kao Partneru:

 • U isključivoj je nadležnosti Partnera odrediti može li se Kupon kombinirati s bilo kojim potvrdama/bonovima/kuponima/promocijama trećih osoba.
 • Kuponi vrijede za obroke i piće u restoranu, osim ako nije drugačije navedeno.
 • Društvo Kele kao ni Partner nisu odgovorni za izgubljene ili ukradene Kupone na bilo koji način.
 • Svaki pokušaj uporabe Kupona suprotan uvjetima i pravilima korištenja imat će za posljedicu da Kupon postane nevažeći.
 • Valjanost Kupona ističe na datum koji je naznačen na njemu i ne može se produžiti.

Korištenjem internetske stranice www.promotiva.hr smatra se da su korisnici, kupci i Partneri ove Uvjete prodaje u cijelosti pročitali, razumjeli i prihvatili.

Pozdrav Gost

Dnevna ponuda u vaš inbox

Plaćanje karticama

Današnju ponudu možete platiti karticama, internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Postanite naš partner

Find us on Facebook

 • Facebook: pages/Promotiva/173092942740573?ref=ts
 • Twitter: promotiva